Haarfiller
Prijzen

De prijzen van onze verschillende haarfiller behandelingen per sessie liggen vast. Je komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. We vertellen je hoeveel sessies we denken dat jij nodig hebt, en hoe groot de zone is die we moeten behandelen. Zo streven we samen met jou naar een zo optimaal mogelijk resultaat.

Open & transparant

Haarfiller prijzen per zone

Kleine zone

Haarfiller kleine behandelzone

haarbehandeloppervlakte =
1 handpalm = 1 ml

€200

per sessie

MIDDELGROTE zone

Haarfiller middelgrote behandelzone

haarbehandeloppervlakte =
2 handpalmen = 2 ml

€300

per sessie

GROTE zone

Haarfiller grote behandelzone

haarbehandeloppervlakte =
3 handpalmen = 3 ml

€400

per sessie

Aantal benodigde behandelingen

De haarcyclus en de mate van haarverlies verschilt bij elke persoon. Hierdoor is het moeilijk één lijn te trekken in het aantal behandelingen dat iemand nodig heeft. Onze esthetisch specialisten zullen jouw hoofdhuid en haar bekijken en een aantal behandelingen voorstellen.

Weet ook dat de haarfillers geen permanente oplossing zijn. Na verloop van tijd (meestal een periode van één jaar) zal je de behandeling deels moeten herhalen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor volledige klanttevredenheid

Klanten geven ons

4,8 / 5

Wij gaan er prat op telkens te streven naar 100% tevreden klanten. Dit doen we onder andere door open en eerlijk te communiceren over het effect dat u van onze behandeling mag verwachten. Hierdoor ontstaan geen misverstanden, en weet je als klant meteen waar je aan toe bent. Ook onze prijzen zijn op dezelfde transparante manier opgebouwd.

100+

positieve reviews

5 dagen geleden

Tom


Kort en krachtig. Karen begint direct zonder twijfelen en voor je het weet is het voorbij. Heel tevreden over de eerste afspraak.

6 dagen geleden

Magda


Het was zeer geruststellend , goede informatie vriendelijke ontvangst

5 dagen geleden

Anja


Heel vriendelijke ontvangst, en duidelijke uitleg. Ik kwam voor de hairfiller behandeling, en ben nu heel benieuwd naar het resultaat

6 dagen geleden

Slawomir


Zeer leuke sfeer. Je wordt hier professioneel behandeld.

6 dagen geleden

Patrick


De afspraak is perfect verlopen. Vriendelijk onthaal. Duidelijke en voor een leek verstaanbare uitleg voor behandeling start. Ik heb een goed gevoel aan mijn eerste afspraak overgehouden. Hoop nu echt dat de behandeling werkt. Alvast bedankt

7 dagen geleden

Stephanie


Super eerlijk advies!

6 dagen geleden

Jana


Je wordt meteen warm onthaald en op je gemak gesteld. Alles verloopt verder heel professioneel, maar toch heel warm. Ik ben tevreden over zowel het resultaat als de service.

11 dagen geleden

Sandra


Vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg door Karen. Ze deed er alles aan om mij gerust te stellen en nam echt tijd voor mij.

Andere info over je haarfiller behandeling in Gent: