Haarfillers bij Sarasin Clinic in Gent

In Sint-Martens-Latem, in de groene rand rond Gent kan je Sarasin Clinic terugvinden op de Kortrijkse Steenweg. Een modern en comfortabel ingerichte privépraktijk, waar zowel patiëntveiligheid, hygiëne als resultaat steeds hoog in het vaandel wordt gedragen.

  • Meer dan 10 jaar ervaring met injectables
  • Comfortabel & met respect voor je privacy
  • Steeds gratis parking aan de praktijk

KAREN SARASIN

Verpleegster & esthetisch specialist

Meer dan 10 jaar ervaring in diverse esthetische ingrepen, waaronder injectables (fillers, BTX, Haarfillers, Profhilo, ...)

Waarom een haarfiller behandeling
bij Sarasin Clinic?


Sarasin Clinic, dat intussen meer dan 13 hoog gespecialiseerde medewerkers telt in allerlei behandelingen, heeft zich de laatste jaren ontpopt tot dé specialist in haarfiller behandelingen in en rond Gent. Omdat onze artsen zich constant bijscholen waren wij één van de eerste clinics in België om met haarfillers aan de slag te gaan. Bovendien informeren wij je steeds over hoe een goede voorbereiding en nazorg dit effect kan optimaliseren.

Niet alleen mannen, maar ook meer en meer vrouwen ontdekken intussen de voordelen van een haarfiller behandeling. Bekijk zelf onze resultaten en prijzen en laat je overtuigen.


  • Meer dan 10 jaar ervaring met injectables
  • Onder leiding van verpleegster Karen Sarasin
  • Comfortabel en vrijwel pijnloos
  • Privépraktijk met respect voor je privacy
  • Zowel voor vrouwen als mannen
  • Haarfillers van de allerhoogste kwaliteit

Ontzorgen om te
verzorgen


We willen bij Sarasin Clinic elke behandeling op zo'n comfortabele en professioneel mogelijke manier organiseren. Daarom voorzien we voor elke klant een complete, persoonlijke begeleiding van het moment hij of zij binnenkomt, tot het moment hij buitenwandeld na de behandeling. Bovendien krijg je ook nog telkens instructies mee voor een goede nazorg, om zo het resultaat te optimaliseren.

Karen Sarasin  Zaakvoerder

Kijk binnen in onze privépraktijk in Gent

ONZE REVIEWS

Onze klanten geven ons gemiddeld 4,8 op 5

100+

positieve reviews

5 dagen geleden

Tom


Kort en krachtig. Karen begint direct zonder twijfelen en voor je het weet is het voorbij. Heel tevreden over de eerste afspraak.

6 dagen geleden

Magda


Het was zeer geruststellend , goede informatie vriendelijke ontvangst

5 dagen geleden

Anja


Heel vriendelijke ontvangst, en duidelijke uitleg. Ik kwam voor de hairfiller behandeling, en ben nu heel benieuwd naar het resultaat

6 dagen geleden

Slawomir


Zeer leuke sfeer. Je wordt hier professioneel behandeld.

6 dagen geleden

Patrick


De afspraak is perfect verlopen. Vriendelijk onthaal. Duidelijke en voor een leek verstaanbare uitleg voor behandeling start. Ik heb een goed gevoel aan mijn eerste afspraak overgehouden. Hoop nu echt dat de behandeling werkt. Alvast bedankt

7 dagen geleden

Stephanie


Super eerlijk advies!

6 dagen geleden

Jana


Je wordt meteen warm onthaald en op je gemak gesteld. Alles verloopt verder heel professioneel, maar toch heel warm. Ik ben tevreden over zowel het resultaat als de service.

11 dagen geleden

Sandra


Vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg door Karen. Ze deed er alles aan om mij gerust te stellen en nam echt tijd voor mij.

Andere info over je haarfiller behandeling in Gent: